detta e ett inlägg :) hihihi

när du ser detta e det här ett inlägg, inlägg blir mer och mer sällsynta så hejdå :) kommer skriva när jag orkar hah ;) ne men ses :)

Pist åf!

Inte gjort inlägg på ett tag, förlåt<3 men efter jag kom hem började ryggen och nacken krångla och igår åkte vi till en tant och hon "fixade" mina problem, eller inte... Efter det så fick jag jvligt me problem! Vi åkte och handlade och jag kunde inte ens ta ner flingpaketet-.- ne ussh! Sedan kunde jag inte sova på hela natten och idag så har jag haft ännu sjukare ont! Inte kunnat röra nacken, inte kunnat lyfta ngt eller sått i 2 min-.- aja går och ska lägga mig nu... Så jag kan sova lite i natt... Herrå


GGGGGGGGGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTIS MIN SÖTNOS!

Idag fyller min underbara hund 13 år :D så jvl söt och saknar dig varje gång jag inte e med dig! PUSS PÅ DIG :D:D:D<3

tjuuuuuuuuuusan igen :)

hos sparris just nu (även kallad eveline), väntar på att yvonne ska komma yehhhhh! HAhaha ne men varit grymt tröttt och väntar just nu på att vakna ;) haha ne men ses ngn gång, kanske bloggar lite sällan fram till fredag då jag ska sätta mig och plugga så ni får stå ut haha ;) aja ses mina små vänner ;)<3
här e vi haha ;) aja ses mitt gott folk ;)
btw så så gillar evelines mamma tomtar :) haaha hela huset fullt :)

vad jag ser framemot 2012

  • London i påsk ;) längtar!!!! :D
  • Måste börja övningsköra ;) haha
  • Bilresa till Österike, slovakien och Toscana(Italien) i sommar har vi pratat om ;) får se om det blir men tror det blir av ;)
  • Åka till björnrike och förhoppningsvis med anna i år igen ;)
  • Fortsätta med innebandyn :D<3
  • tillsist kanske man inte läntar efter så mycket men man e glad efter att ha det gjort så jag kan vell bara säga att jag längtar tills det e över och sommaren börjar ;)

2011 i bilder<3! 2 ;)


2011 i bilder<3!


gott nytt 2012!

tack sofie för att du orkade med alla ;) och tack alla andra ;)

RSS 2.0