händelselösa dagar :)

inte så mycket hänt senaste dagarna senaste veckan har jag typ varit i ullared och tagit kort på en tävling med anna, emma och lovisa :):) sitter och kollar på family guy :) (Y) imorn ska jag till värnamo sjukhus hoppas det går bra där :) japp men måste åka härifrån klockan 7 :O gå upp tidigt ussh inte skola än -.-.


Emma och Lovisa ;)


anna :D felfri runda (Y) :D

fjällen

var och gick på ett fjäll som heter sånfjället och det va inte så bra för mina kän, dunkar och gör ont och ont, pms och shiit e fan ingen bra kombination :) men det va värt smärtan, skiit fint!


Dem hade getter där man parkera ;) Hahaha så söta ;)

cleo e så söööt <3 ;)puss puss ;)

R.I.P mobilen! ;(<3

jag och teknik e ingen bra kombination och ändå ska jag gå teknik-.- just nu sitter jag och tjurar över att min mobil dött (rip;() och inte med nog med det så har jag inga kontakter! skicka sms med ditt nr till mig dem som har mitt nr dvs ;)

sen så sörjer jag mitt externa minne också med alla mina bilder och så har jag gjort massa konstigheter med mammas data känner jag! NEEE VF KAN INTE BARA ALL TEKNIK BLI OTECKNISKT! ussh!

Idag ska vi åka från mormor oc morfar och till en lägenhet i fjällen och fira pappas födelsedag :) finfin present åt honom :) ne men nu ska jag ng packa :) så ses ;)


ytterligare solsken :D

men eftersom jag bränt mig på både fram och baksidan så får jag hålla mig i skuggan ;( ussh! annars e det typ 25+ :) men vattnet e kallt :O


cleo här på tynderö förra året :)

funderade på att lägga upp lite bilder när jag va ute på klipporna, men så kom jga på juste mitt externa e sönder ;( med alla mina bilder! och så e min mobil sönder, och den jag fått låna av mamma e borta :O asså jag hatar tekniksaker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -.-.-.-.-.-.-.-..-.-

RSS 2.0