100000000 miljader fel ;(

asså vf e det så mkt som stör? så mkt att plugga, knäna cpar sönder och nu ryggen? asså helvete! ASSÅ NEJ! NEJ TILL PLUGGA! NEJ TILL KNÄNA! NEJ TILL RYGGEN! NU GÅR JAG OCH SOVER (M) GOD NATT!
längtar tbx från då man va liten! inga problem tog man serriöst och vf kunde man inte fortsätta i den stilen! vill fan bara tbx!

A6
skulle vart en heldag på A6 med mamma, sett ifram imot det länge och vad händer? jo när vi e på parkeringen så ser vi att vi har pungtering -.- jag började med att leta jeans inne på a6 så länge och mamma ringer och säger att jag måste komma t bilen för ingen verkstad e öppen så hon ringde en kompis till familjen i jpg och han hade en pump så vi pumpa upp däcket och hoppades att det va fispunka och det va det så vi åkte direkt hem igen men köpte iaf tre par byxor :) ett par chockrosa med dragkjedian bak :) och två jeansteights ett par vinröda och ett par svarta :) så nu tror jag att jag klarar mig ett litet tag men har räddat mig från AKUT sitvation till Dags-att-köpa-nya-jeans-sitvation:) så klarar mig :) men aja nu så har jag tvättat lite och ska fortsätta att städa rummet :)
ses ;)<3

god morgon ;) :)

japp ska till skolan snart och vi har simmning hoppas det går bra med knäna iaf :) haha ne men först har vi matte och efter idag kommer jag vara slut! aja sen igår började jag ge cleo hormonerna så hennes livmoderinfektion ska komma bort "/<3 min söta cleo<3
så sööt du e gumman<3<3<3
<3<3<3

KLÄDER :D

asså vill ha dem men kan inte bestämma dem :O ;( </3
Lager 157 400:-



Lager 157 200:-




nelly 400:- (fin rygg också ;))




Gina tricot 249:-




KappAhl 249:-









Svart eller vit? hmmm 199kr/st på hm :)







Bambi eller piff och puff också svårt ;( 149:- på hm :)









ytterligare ett svårt val mellan bambi och piff och puff ;( 149:- dem med :)







hm 199:- men kmr den bli använd :S







99:- eller e det lite sent nu kanske ? :S







99:- på hm inte så farligt och behöver sånt jag kan ha till thaigts ;)





149:- spänn lite dyrare och jag e lite osäker :S







149 :- på hm ;) vill nog ha den ;)




SNÄLLA KOMENTERA OCH SÄG VA NI TYCKER  ! :D

okej serriöst....

tycker det e konstigt och irriterande att man så kallat "knäcker ngn". e det bara jag som tycker att stämmningen förstörs? asså stör mig grymt på personer som ska på peka saker, vf i helvete kan man inte hålla käften? viist man kan knäcka ngn om stämningen blir bättre men tycker folk uppfattat det lite fel och nu används det bara för att sänka andra, ne men som om man själv va så jvl bra!? vill dem ha pris eller? Grattis, men tänk fan på att ni förlorar mer än ni vinner!

Tappat lusten! och ingen fritid!

ja efter att mitt externa hårdisk krachade och ALLA BILDER försvann så har jag tappat lusten att fota! det tar imot att gå ut och ta kort! ;(</3 grymt tråkigt! kunde va ute dagar och ta kort innan -.-! Sedan skolan kan va rätt jobbig faktiskt... innan pluggade jag typ, hmm... aldrig och nu måste man nästan plugga varje dag, det e faktiskt jvligt påfrästande och jag vill verkligen inte ha ig i ngt :S sedan börjar det gå bättre i engelskan faktiskt grymt bra ;) börjar äntligen fatta grammatiken :D yeeh! men som sagt känns det inte som om man har ngn fritid och varje morgon e en pest också känns det som -.- man vaknar i sitt 10gradiga rum och sedan äta frukost i 18 graders kök och sen ska man ut i typ -100000000000 grader med hundarna. Vill bara sova kvar under täcket -.- <3
här e en bild som försvunnit i högupplösning med minnet ;(<3 asså fan ta världen!

god morgon ;)

jaha idag ska jag kolla på damerna när dem spelar och efter det ska jag mamma och pappa åka till markus och kolla hur han har det :) så ska vi äta där. sedan e det konsert och det får vi se hur det går och farfar kommer och ska kolla :)

anna på tävling:)

varit på tävling idag med anna och eftersom hon e så duktig så blev hon plaserad i båda klasserna haha och 1,10 hoppningen vann hon ;) känns härligt att hon vinner ;) för folk verkar se ner på honom eller ngt bara för han har ett öga :S visst det e konstigt men vafan han kanske hoppar på sitt sätt men tycker det är fel av folk och komentera det :O för han är sån jvl underbar häst och har en sån personlighet att man blir kär i honom :O Sedan så hoppade han jvligt fint idag med och tycker det e konstigt att folk forsätter att komentera det! varit med anna på rätt många tävligar och det finns hur jvl underbara personer som helst men vissa andra är bara tykiga och jvligt bortskämde, blir fan tjurig på det :O men jag vill säga det att anna lyser upp av han och han e skitfin tycker jag med :O så fuck alla snobbar som tror dem är störst bäst och vackrast, tänk också på att anna har faktiskt under hela sommaren och hösten varit på många tävlingar och ALLTID kommit placerad så tänk efter först innan ni dömmer! Han är en otrolig häst och dem är ett otroligt eqipasge! eller hur fan det stavas ;)
aja så dagens ros till anna som trots att hon va med om en krock, då en tjej typ rider på honom på hans blinda sida och han känner att det kmr ngt mot hans huvud, så pirre blev rädd och slog upp huvudet och där va annas huvud (knock out) och även fast hennes läpp va spräckt, munnen full med blod och att hon fick jätte ont i käken så presterar hon på topp av sin envishet och kmr 1:a :D så kan säga att man e lite småstolt över sin kompis (H) haha men ses ;)
bild från bratteborg tror jag ;) haha watch out! :O :D fina tsm! ;)

ullared igår ja :)

gårdagen började med att jag jobbade först och sedan åkte jag och mamma med anna och hennes mamma och bror till halmstad för anna och jag skulle till en sjukgymnast. Skulle fixa mina knän och hon har ju typ ont överallt stackar. men iaf så va vi där och tränade sedan åkte vi till Ullared :D ja och det blev lite handlande facktist :) mycke katt och hundmat dock -.- aja iaf så kom vi hem sen ville jag sova :D <3 aja orkar inte lägga ut allt jag handlade men kan lägga ut två saker iaf :)
först en "pälsväst" haha vill bara gosa med den ju! :O <3
haha aja sedan en kofta med lepoardfläckar :D
haha gillar sånna tryck ;) haha har lite sånnt i garderoben :)
sedan har jag inte tagit kort från förra helgens inköp och det va två par skor från scomania :)
'ja det här va dem jag köpte och ni fick ju se den extremt fina soffan som ska bli ombytt snart hoppas jag :) aja ses<3 :)

RSS 2.0